Продължете към съдържанието

Институт ОХ карти – България

За Институт ОХ карти – България :

Институт ОХ карти – България са обучители и дистрибутори на  красиви тестета от карти, които стимулират креативността и комуникацията. Пъстротата им спомага за развихряне на въображението.

Картите представляват смесица между игра и книга. Те са едновременно средство и игра за възрастни и деца от всякаква възраст – подходящи за използване в широк спектър от ситуации, от социална дейност и терапия до семейни игри; от тренинг за работа в екип в индустрията до създаване на семинари и спектакли.

Всеки печели!

Всяка отделна колода може да бъде използвана самостоятелно или заедно с една или всички останали тестета, като градивни елементи на творчеството. Картите предоставят безкрайни възможности.

Всяко тесте включва инструкции за игра и работа с картите, които са лесни за спазване и прилагане.

Серията карти е налична по света на 25 различни езика.

Мисия:

Да развием спонтанността и изконния импулс за творчество в нашите клиенти.

Да подпомогнем ефективността и подходите за работа в индивидуалната и груповата практика на професионалисти от помагащите професии: психолози, терапевти, коучове, HR специалисти, медиатори, лекари, социални работници, педагози, обучители, фасилитатори, консултанти, мениджъри, артисти в различни сфери на изкуствата, експериментатори.

Да включим институциите в активна комуникация и сътрудничество с администрацията, организациите с идеална цел и учрежденията за изграждане и развиване на устойчив социален сектор.

Ние залагаме на автентичност, професионализъм, творчество и постоянно движение към лично и обществено развитие.

Още за Институт ОХ карти – България – https://www.oh-cardsbg.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *