Онлайн Терапия

Какво представлява онлайн консултацията с психолог?

Онлайн консултацията е разновидност на класическия вариант на психологичната консултация – срещата на живо. Контактът между психолога и клиента се осъществява най-често чрез видео скайп разговор- среща в реално време, чрез установяване на гласова и видео връзка. За една качествена и ползотворна онлайн консултацията с психолог е необходимо да имате камера на компютъра, микрофон, добра интернет връзка, както и програмата Skype , Viber или Zoom.
 
 
Image result for skype logo                              Image result for viber logo                                  Image result for zoom logo
Наблягаме на ВИДЕО връзка, тъй като по време на комуникация ние получаваме едва около 7% от информацията от казаните думи, 13% от тона на гласа на говорещия и 80% от телесния език или невербалната комуникация. Затова за добрия психолог зрителният контакт е изключително важен и полезен в намирането на решение на казуса с който е дошъл клиента.

Онлайн психолог, или онлайн консултация, какво е това?

🗣 Онлайн психологични консултации – препоръчват се при криза, стрес, паник атаки, тревожност и др.

Психологичен Център S.O.V.A. e разработил система за психологични сесии онлайн, която позволява в едно защитено и безопасно виртуално пространство, да се предоставя професионална психологическа подкрепа.

Предимства на онлайн консултацията с психолог:

-Осъществява се от комфорта на дома или офиса.

– Дава възможност да се консултират клиенти от други градове и държави.

Заплащането се извършва по банков път или PayPal.

За да запазите Вашият час:
☎ тел: 0895 / 76 35 55
📨e-mail: office@sovapsychologist.com

За кого е подходящо онлайн консултирането?

Онлайн консултациите с психолог са подходящи за хора живеещи в чуждбина, за които посещението в център за психология и психотерапия е трудно осъществимо.  За хора от други градове, трудно подвижни хора, майки с малки деца или като цяло за хора, които разполагат с ограничено свободно време или възможност за движение, които желаят да получат психологична помощ.
 
Онлайн консултацията с психолог е особено полезна за хора, живеещи в чужбина, които нямат възможност да говорят със специалист на своя роден език.

 

Предимства на онлайн консултацията с психолог

  • Онлайн консултирането пести времето, което бихте прекарали да се придживите до център за психология и психотерапия
  • Осъществява се от комфорта на дома или офиса
  • Възможност да се консултират клиенти от други градове и държави

Недостатъци на онлайн консултирането

Личният контакт остава най-добрата и ефективна форма на психотерапия. При срещата на живо, психологът черпи информация за анализ не само от разговора, но и от невербален контакт.  Поглед, мимика, език на тялото, дишане, движения от страна на клиента, особености на неговото поведение. Затова и ние от център за психология и психотерапия S.O.V.A. ви препоръчваме винаги него и само при реална необходимост онлайн консултация.
Записването, както за онлайн консултация, така и за среща на живо, става предварително със записване на телефон 0895763555, с лично съобщение във Фейсбук или на имейл office@sovapsychologist.com.
 

Skype: Психологичен Център S.O.V.A. – sovapsy@abv.bg

Заплащането се извършва по банков път или PayPal:

Банкова сметка:

С.О.В.А. ДЗЗД
IBAN: BG30BUIN95611000585912
АЛИАНЦ БАНК
Основание за плащането: Психологично консултиране.

PayPal: office@sovapsychologist.com

Свържете се с нас директно сега: