Зарежда Събития

Предстоящи Събития

Събития Search and Views Navigation

Намери Събития

Събитие Views Navigation

Събития Search

юли 2018

Интервизия за психолози (Варна)

21 юли: 13:00 - 14:00
Психологичен Център S.O.V.A., ул. Топола №26
Варна, 9000 България
+ Google Map
interviziq phiholozi

Психологичен кабинет SOVA организира групи за интервизия (супервизия между равнопоставени) за психолози. По време на интервизия ще се споделят казуси, ще се търсят решения и ще се обсъждат преживявания, свързани с работата ни като психолози. За всички колеги психолози от Варна, които желаят да се включат. Хубаво е преди това да се свържат с Психологичен кабинет SOVA, за да знаем от колко души ще е групата.

Виж повече »

Оцвети Промяната, 21 мандали за…-Представяне на книга

29 юли: 19:00 - 20:00
The Social TeaHouse

"Оцвети промяната- 21 мандали за..." съдържа 21 специално изработени от екипа на Психологичен Център SOVA символни мандали. ❇🎨 Броят им никак не е случаен – 21 е числото на промяната. Невролози и НЛП специалисти приемат, че за създаването на нов навик са ни необходими точно 21 дни. 🧐👨‍🏫 Тази теория е създадена от Максуел Малц и в нейната основа стои идеята, че за да програмираме психиката си за старт на промяната са ни нужни 21 дни. ✨ Повече за книгата,…

Виж повече »

август 2018

Група за себепознание S.O.V.A.

11 август: 19:00 - 20:30
Психологичен Център S.O.V.A., ул. Топола №26
Варна, 9000 България
+ Google Map

Достигането до по-високи нива на самопознание и самовъзприемане е необходимо условие за един по-пълноценен и осъзнат живот! „Опознавайки по-добре себе си, познаваме по-добре целия свят.“ Подробности за групата: Групата ще бъде водена от психолозите на Психологичен Център SOVA. Подробните им автобиографии можете да намерите тук: https://sovapsychologist.wordpress.com/ekip/ Групата е с лимит 10 души. Необходимо е предварително записване на тел: 0888/ 71 71 43, със лично съобщение на фейсбук страницата- Психологичен Център SOVA или на e-mail: sovapsy@abv.bg Цената е: 45 лв.

Виж повече »
+ Export Events