Продължете към съдържанието
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

За роклята и след това – Безплатен семинар за бъдещи булки

23 март, 2019: 13:00 - 15:00

Безплатно

Бутик за сватбени рокли Alfa Brides и Психологичесн център S.O.V.A обединяват усилия в своята обща мисия – За повече здрави семейства. “За роклята и след това” е събитие, което цели да обърне внимание както на бляскавата част на всяка сватба – изборът на рокля, така и на всичко сериозно, което идва след изричането на заветното ДА!

Какво ще се случи:
➡ Ревю на последните модели рокли на Alfa Brides.Селекцията, отредена за истински алфа булки събира в себе си разкош, функционалност и линии, подходящи за всяка фигура и характер.
➡Семинар воден от психолозите на Център S.O.V.A – ще може да се подготвите за новите роли, в които влизат мъжа и жената, какви проблеми биха могли да възникнат, как да ги преодолявате, какво да очаквате с идването на децата и още още въпроси, към които всеки готов да влезе в брак следва да се подготви.

Защото живеем във време, в което не лепим пукнатото, а го заменяме с ново, в което страховете рядко се обсъждат, а проблемите често се пренебрегват. Психологическият семинар ще ви даде една нова, полезна перспектива, ще ви обърне внимание на истински важното в един брак и ще ви помогне да влезете уверени в него.

⏰ Кога? 23-ти март, от 13:00 до 15:00ч.
📌 Къде? Магазина на Alfa Brides Bridal House на ниво 2 в МОЛ Варна ЕАД.
🖊Как да участвам? След предварително записване на 0898 62 63 73 или с лично съобщение на страницата на Alfa Brides Bridal House.

Пълна програма на събитието очаквайте съвсем скоро!

Details

Date:
23 март, 2019
Time:
13:00 - 15:00
Cost:
Безплатно
Event Category:

Organizers

Психологичен Център S.O.V.A.
Alfa Brides Bridal House

Venue

Mall Varna
бул.Владислав Варненчик 186
Варна, Варна 9000 България
+ Google Map