Продължете към съдържанието
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Група за взаимопомощ за хора, грижещи за свои болни и тежко болни близки

14 август, 2016: 18:00 - 19:30

10лв
“С грижа за тези, които се грижат.”
14 август 2016 г. от 18:00 до 19:30

Тази група е за хора, които се грижат за свои болни и тежко болни близки. Целта й е да осигури пространство и време, в което грижещите се да могат да се погрижат и за себе си, да се почувстват подкрепени в тази нелека задача, свързана с физическо, емоционално и психическо натоварване.
Описание: Всеки човек в даден момент се изправя пред сериозна трудност в живота си. В такава ситуация обръщането към група за взаимопомощ може да ни подпомогне да мобилизираме силите си и да намерим по-лесно решение на проблема. Групите за взаимопомощ представляват групи от хора, които взаимно се подкрепят . В една такава група, членовете имат общ проблем, около който се обединяват и идеята е взаимно да си помагат като споделят опит, преживявания, мисли.
В основата на този тип общуване е, че през споделянето , участниците намират емоционална подкрепа, обменят информация, търсят ефективни начини за справяне със ситуацията. Обединени от общия проблем, те разбират, че не са сами, че има и други като тях, които могат да почувстват силата на тяхната болка и тревога.
Срещите се организират и провеждат в защитена среда и спокойна атмосфера, която гарантира конфиденциалността на споделената информация.

Групата е с лимит 10 души.
Необходимо е предварително записване на тел: 0888/ 71 71 43 или със лично съобщение на фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/S.O.V.A.psychologist/
Цената е: 10 лв.

Details

Date:
14 август, 2016
Time:
18:00 - 19:30
Cost:
10лв
Event Category: