Продължете към съдържанието
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ГРУПА ЗА ЛИЧЕН ОПИТ през Психодрама метод – В ГРАД ВАРНА

30 март: 09:30 - 31 март: 14:00

130лв.

СТАРТИРА НОВА ГРУПА ЗА ЛИЧЕН ОПИТ през психодрама метод В ГРАД ВАРНА

Групата за Личен опит е първа и задължителна стъпка от професионалното развитие на специалисти и студенти в сферата на помагащите професии (психолози, социални работници, педагози, логопеди и др.), които желаят да продължат обучението си в областта на психотерапията.

Участниците в група за личен опит имат възможност:

* Да придобият по – задълбочено познание за собствения си психичен и емоционален свят;
*Да изследват:
– значими за тях въпроси;
– изградени работещи и неефективни стратегии в поведението си, както и да пробват нови такива;
– социалните роли, в които влизат;
* Да разберат повече за семейните си модели и влиянието им върху формирането на взаимоотношенията в живота на личността;
* Да се запознаят с възможностите и широкото приложение на психодрамата в различни аспекти.

Групата е отворена за всеки, който има интерес към по-дълбокото разбиране на себе си и другите, осветляването на вътрешните конфликти, провокиращи трудности във взаимоотношенията и/или има желание да развива работата си с хора в своята професионална област или да стартира своето формиране като психотерапевт.

Основните модалност, които се използват в работата на групата за личен опит са психодрама, социометрия и групова психотерапия.системна фамилна терапия.

Работи се върху :

  • Лични теми и се следват казусите, темите и преживяванията, предложени от участниците в групата.
    • Спонтанността, креативността и споделенията на участниците при груповите взаимодействия и ролеви игри и превръщането им в източник на нови решения и откриването за себе си и другите.

ОРГАНИЗАЦИЯ и ЦЕНА:

  • Срещите се провеждат веднъж месечно в рамките на една събота и неделя с продължителност на една календарана година с общ хорариум 250 академични часа.
  • Включването в групата е след предварително индивидуално интервю с водещия. Групата е с ограничени места – до 13 човека. След стартирането на групата – тя се затваря и не се допускат нови участници. Принципите на работа в групата изискват конфиденциалност, равнопоставеност, автономност и зачитане.
  • При приключване се издава сертификат от ИПИГП „Бернхард Ахтерберг“, за преминати 250ч. личен опит, който е валиден за продължаване на обучение в избрана терапевтична модалност според стандартите на БАП. -Българска Асоциация по Психотерапия, Институтът е пълноправен член на Камарата на Обучителните Институти към Европейската Федерация на Психодрама Обучителните Организации FEPTO и Европейската Асоциация по Фамилна Терапия EFTA
  • Таксата за участие е 130 лв. за един работен уикенд.

Екип:

ЗАПИСВАНЕ:

тел. 0895763555

e-mail: office@sovapsychologist.com

Details

Start:
30 март: 09:30
End:
31 март: 14:00
Cost:
130лв.
Event Category:

Organizer

Психологичен Център S.O.V.A.
Phone
0895763555
Email
sovapsy@abv.bg
View Organizer Website

Venue

Психологичен Център S.O.V.A.
ул. Александър Дякович 45
Варна, 9000 България
+ Google Map
Phone
089 576 3555
View Venue Website