Събития

Паник атаките- Как да ги опитомим?

Паник атаките- Как да ги опитомим?
28 август 2016 г. от 18:00 до 19:30

      Тази група е за тези от вас, на които им се случва да имат внезапни периоди на силно чувство на притеснение и напрежение, и/или силен страх придружени от сърцебиене, стомашни спазми, учестено дишане, или друг телесен дискомфорт. Появата на тези епизоди обикновено се случва неочаквано за вас.
Паническите атаки са често явление и се наблюдават в около 10% от населението за една година. Започва предимно в юношеска, млада възраст, като 2-3 пъти по-често се регистрира при жените.

В тази група ще прокараме идеята, че за да победиш паник атака, не е нужно да влизаш в смъртоносна битка с нея, а е достатъчно просто да я опитомиш. Целта й е да са научим да разбираме паник атаките, да им знаем слабите места, да знаем как да ги овладяваме и възпитаваме.

Тук ние ще даваме отговори на въпроси като:
– Каква е същността на паник атаката?
– Какво причинява паническите атаки?
– Какви са маркерите, по които можем да ги разпознаем?
Също така ще се тренираме-Как сами да си помогнем на практика?
В края едно е сигурно – Ще имате повече яснота за това какво се случва с нас, когато паник атаката влезе в живота ни!

Групата е обучителна с елементи на консултиране и взаимопомощ.
Срещите се организират и провеждат в защитена среда и спокойна атмосфера, която гарантира конфиденциалността на споделената информация.
Групата е с лимит 10 души.
Необходимо е предварително записване на тел: 0888/ 71 71 43 или със лично съобщение на фейсбук страницата- Психологичен кабинет SOVA https://www.facebook.com/S.O.V.A.psychologist/
Цената е: 15 лв.

Подобни постове:

Leave a Comment